POINSETTIA

POINSETTIA

Poinsettia o flor de Pasqua

Sens dubte, la Poinsettia o Flor de Pasqua, és una de les grans protagonistes per aquestes dates. Es tracta d’una planta arbustiva de fulla caduca que pot arribar a una altura de 3 a 5 metres, encara que en floricultura s’utilitza principalment com a planta d’interior per Nadal.

Els seus grans i vistoses ‘flors’ són en realitat bràctees; és a dir, fulles transformades al voltant de les seves petites flors veritables. Existeixen diferents varietats i colors de Poinsettia, sent la de color vermell la més coneguda. De manera original, la flor de pasqua té les fulles verdes, però a través d’un procés anomenat fotoperiodisme, en resposta a unes certes quantitats de llum o davant la falta d’ella, estàs es transformen a color a vermell (o rosa, blanc i altres variacions de to).

Cures

En tractar-se d’una planta originària de Mèxic, la Poinsettia, es troba a gust en els climes càlids. Per aquest motiu a Europa tenim la noció de què es tracta d’una planta d’interior.

Hem de situar la planta en un lloc amb molta lluminositat però evitant el contacte directe amb llum. A més, com la planta necessita uns nivells d’humitat constant, hem de tenir especial cura de no posicionar-la prop dels radiadors o zones amb corrents d’aire.

Es tracta d’una planta que necessita una humitat constant en la terra, però a l’hora de regar-la, hem de procurar no excedir-nos i evitar embassades.

Contacta con nosotros

Verano

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 17:00 a 21:00

  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

Invierno

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 16:00 a 20:00
  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

2023-10-30T13:12:44+02:00
Go to Top