Me’n vaig de vacances: què faig amb les meves plantes? (SEGONA PART)

Me’n vaig de vacances: què faig amb les meves plantes? (SEGONA PART)

Me’n vaig de vacances: què faig amb les meves plantes?

Hola de nou! A l’article anterior vam estar parlant d’alguns mètodes per mantenir controlat el reg de les nostres plantes durant les vacances: con de degoteig, reg per capil·laritat i mitjançant un kit de reg semiautomàtic. Si vols conèixer aquestes solucions, et recomanem que donis una ullada a la primera part del nostre article:

>>Me’n vaig de vacances Què faig amb les meves plantes? (Part I)

Bé… si aquestes opcions no han semblat suficients o simplement tens la curiositat de conèixer altres solucions, a continuació, us compartim altres maneres:

    Testos amb sistema autorreg

És molt senzill. Bàsicament, es tracta d’un test que rega les plantes de manera autònoma. Aquest tipus de productes tenen un dipòsit al seu interior que funciona com a sistema de reserva d’aigua. Aquest recipient està connectat a uns tubs que tenen la capacitat d’absorbir l’aigua que després proporcionen a les plantes.

A més, aquest tipus de tests solen incorporar un marcador a la part superior on s’indiquen els nivells d’aigua acumulats al dipòsit perquè sempre puguem tenir mantingut el control i evitar que la teva planta s’assequi.

T’agradaria tenir més informació? Visita el Garden de Rapiplant1 i els nostres professionals us ajudaran a escollir la solució més adequada per al vostre cas.

Gel de reg

En general aquest tipus de sistema d’autoreg es presenten en forma d’envasos o bosses que contenen un gel aquós que, en introduir-lo al substrat de la nostra planta, proporcionarà la hidratació necessària per a la cura de les nostres plantes durant la nostra absència. Compte, abans de comprar, escolta les recomanacions del personal del centre de jardineria i llegeix les instruccions del fabricant.

Sistemes de reg automàtic: El Gel de Reg, una alternativa senzilla – Horts Urbans Vernatura

Boles de reg o dosificadors de terracotta

Es tracta d’un dels mètodes d’autoreg més antics i naturals. Aquest tipus de dispositius s’han fabricat utilitzant terracota microporosa, la qual aporta de manera constant la humitat justa i necessària per mantenir les plantes hidratades. Són ideals per mantenir controlades les plantes durant períodes d’entre 7 i 10 dies.

Com hem pogut comprovar al mercat, hi ha diferents solucions que s’adapten a qualsevol necessitat o cas amb l’objectiu de mantenir les plantes hidrates durant la teva absència. En general, la majoria són molt fàcils d’usar o aplicar i solen ser opcions força econòmiques. Així que ara no tens cap excusa i deixa de preocupar-te durant les vacances. És hora de relaxar-se.

I fins aquí el nostre article. Esperem que us hagi agradat. Si coneixes algun altre mètode, si us plau, no dubtis en compartir-lo amb nosaltres als comentaris.

Contacta con nosotros

Verano

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 17:00 a 21:00

  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

Invierno

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 16:00 a 20:00
  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

2023-10-30T12:57:30+02:00
Go to Top