Heura

Cures bàsiques d’una heura d’interior

A l’article d’avui us donarem alguns consells per cuidar la nostra Heura o Hedera d’interior. Si no tens gaire coneixement sobre jardineria, l’heura és ideal per a tu. Es tracta d´una planta molt resistent, molt fàcil de cuidar i que durarà molts anys amb una bellesa impecable.

  • Il·luminació:

És una planta que creix amb molta llum solar, tot i que suporta molt bé els llocs amb ombra. Així i tot, hem d’evitar l’exposició directa al sol perquè pot blanquejar les fulles.

 

  • Temperatura:

Nosaltres recomanem ubicar la planta en un ambient fresc, amb unes temperatures que oscil·lin entre els 14 i 19 graus. A més, com sol ser habitual a les plantes d’interior, cal evitar col·locar la nostra planta a prop de la calefacció durant els mesos d’hivern.

 

  • Reg:

L’heura és una planta que no requereix molta aigua. En els mesos més calorosos n’hi haurà prou de regar-la unes dues vegades per setmana. En canvi, a l’hivern, amb una sola dosi d’aigua a la setmana n’hi haurà prou. Per a una cura perfecta, afegeix una mica d’abonament líquid diluït amb aigua cada quinze dies. No sabeu quin tipus d’abonament? Apropa’t a Rapiplant1 i deixa assessorar-te pels nostres professionals.

 

  • Poda:

Retalla les puntes a finals d’estiu o si fas un canvi de test. Aquest procés ajudarà que la planta tingui una presència més compacta i creixi amb les tiges més fortes.

 

  • Plagues:

Hauràs de tenir especial cura amb els bacteris antracnosis i el fredolic, així com amb les plagues d’aranya vermella, cotxinilles, pugons, i trips.

2022-01-10T17:09:12+00:00