Cures bàsiques del gerani

Cures bàsiques del gerani

CURES BÀSIQUES DEL GERANI

A l’article d’avui us ensenyarem alguns trucs per cuidar perfectament una de les plantes més populars dels nostres jardins i terrasses: el gerani.

El gerani és una planta que es caracteritza principalment per florir durant les estacions de primavera i estiu, i per aquest motiu, és recomanable que la planta estigui ubicada en zones exteriors on tingui un contacte constant amb el sol, però alhora també hem de procurar que el gerani estigui protegit d’agents climàtics com el vent o la pluja, ja que podrien desgraciar el creixement de les seves flors i malmetre els pètals.

Llum abundant

Com hem comentat anteriorment, el gerani és un tipus de planta que necessita molta llum. Nosaltres aconsellem que la seva exposició als raigs del sol estigui entre les 5 i les 9 hores diàries. Si la planta no arriba a aquest nivell és possible que trigui més a créixer i observem un desenvolupament més lent durant la seva etapa de floració.

Reg

Amb els geranis hem de parar especial atenció al procés de reg. Depenent de l’època de l’any, la nostra planta necessitarà una quantitat d’aigua o una altra. Si ens trobem en una època on abunden les altes temperatures, recomanem regar al gerani fins a dues vegades per setmana de forma abundant. D’altra banda, a les temporades més fredes, hem de tenir en compte que l’aigua trigarà més temps a evaporar-se i, per tant, hem de prolongar els lapses de reg a com a mínim un cop per setmana. Tot i això, seguirem controlant la terra dels nostres geranis i aplicarem aigua si comencem a veure símptomes de sequedat a la terra.

Adobs  

L’adob ens ajudarà a aportar tots els nutrients necessaris per ajudar al desenvolupament de la planta. Les temporades càlides són les millors de l’any per aplicar adob, ja que la calor beneficia l’absorció dels nutrients.

Tipus de terra

No cal un tipus de terra específica per als geranis i és possible que només amb adob o fems puguem oferir els nutrients necessaris per al desenvolupament de la planta. Nosaltres recomanem seleccionar un test amb unes dimensions lleugerament superiors a la mida de la planta per permetre-li una expansió adequada.

Fertilitzant

Hi ha diferents productes especialitzats i concrets només per als geranis, que ajudaran que l’estructura de la planta sigui més forta i resistent.

A Rapiplant1 podràs trobar una àmplia gamma d’adobs, terra, sistemes de reg i fertilitzants dels millors proveïdors i marques del mercat.

Contacta con nosotros

Verano

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 17:00 a 21:00

  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

Invierno

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 16:00 a 20:00
  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

2023-10-30T12:31:44+02:00
Go to Top