Com plantar gingebre a casa

Com plantar gingebre a casa

Com plantar gingebre a casa

A l’article d’avui us ensenyarem a cultivar o plantar gingebre a casa vostra d’una manera ràpida i senzilla. Segurament ja heu sentit a parlar de les nombroses propietats del gingebre, tant medicinals com culinaris: ajuda a pal·liar els problemes gàstrics i digestius, resulta pràctic contra les nàusees i migranyes, redueix la inflamació, millora la circulació, té propietats afrodisíaques, i a més, reforça les defenses de l’organisme.

Com plantar gingebre a casa?

 1. Introduir un tros de gingebre dins d’un got amb aigua amb l’objectiu que vagi absorbint la humitat necessària per a la germinació. Ho deixarem submergit durant un període de 3-4 hores.
 2. Un cop transcorregut aquest temps, procedirem a treure el tros de gingebre del recipient, i sense assecar-lo, el col·locarem dins una bossa de plàstic. A continuació, deixarem els trossos per una setmana.
 3. Esperarem i durant aquest temps de repòs, començarem a observar com sortiran brots als trossos de gingebre. Aquest serà l’indicador que estan llestos per ser sembrats.
 4. Ara hem de triar un test o recipient per col·locar el gingebre. És important saber que el gingebre té un creixement rastrer, és a dir, que com més gran sigui la superfície millor.
 5. En aquest cas, la profunditat no és un factor determinant. Nosaltres recomanem uns 10-15 cm. Si el vostre test no té forats per al drenatge, n’haureu de fer alguns al fons del recipient.
 6. Tot seguit, procedirem a col·locar el substrat o terra al test.
 7. Ara ja podem sembrar els trossos de gingebre. És rellevant saber que si a un tros li surten dos brots, podem dividir-lo en dues meitats i així obtenir més producte.
 8. Col·locarem els trossos de gingebre sobre el substrat, i amb precaució, els anirem enterrant, sense cobrir-los de terra del tot deixant els rovells per fora.
 9. Com hem de regar el gingebre? El reg és un pas molt important. El subministrament d’aigua ha de ser lleuger i freqüent (cada 2/3 dies), però sempre intentant no mullar els rizomes.

Contacta con nosotros

Verano

 • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 17:00 a 21:00

 • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

Invierno

 • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 16:00 a 20:00
 • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

2023-10-30T12:28:09+02:00
Go to Top