campanula

campanula

CURES BÀSIQUES DE LA CAMPANETA

A l’article d’avui us presentarem alguns consells per tenir cura d’una de les nostres plantes preferides d’aquesta època: la Campaneta. Recorda que podràs trobar aquesta planta al nostre garden Rapiplant1 a la Ràpita.

La campànula o campaneta és una planta del gènere de les plantes fanerògames que pertany a la família Campanulaceae, originària del nord d’Itàlia i que es caracteritza per tenir unes flors en forma de campana (d’aquí el significat del seu nom).

Aquesta família comprèn més de 425 espècies entre les quals podem trobar plantes anuals, biennals i fins i tot perennes. Podem descobrir campànules o campanetes en diferents colors o tonalitats; liles, blaves i blanques.

Ubicació:
Aquest tipus de planta es pot ubicar tant a l’interior com a l’exterior. Això sí, si la deixaràs fora, ves amb compte de no exposar-la excessivament al sol.

Il·luminació:
La campànula necessita llum natural per poder créixer. Nosaltres us aconsellem ubicar-la a la planta prop de la finestra perquè pugui aprofitar el sol dels matins.

Reg:
Hem de mantenir la terra una mica humida, però intentant evitar els embassaments. Durant tot l’any la regarem segons que demaneu la planta, tenint en compte que a l’estiu l’aigua s’evapora més ràpidament que a l’hivern.

Temperatures:
Li agraden les temperatures suaus i moderades. No tolera gaire bé els extrems ni els canvis bruscs de temperatura.

Plagues i malalties:
En principi, si la cuides bé, no tindràs cap problema d’aquest tipus, ja que es tracta d’una planta molt resistent.

Si tens alguna pregunta pel que fa a la cura de la campaneta, no dubtis a contactar o visitar el teu centre afiliat a Grup Jardí més proper. Els nostres professionals estaran encantats d’ajudar-te.

Poda:
Us recomanem retirar les flors velles perquè la campànula pugui començar a reposar noves flors. També pots fer una poda de formació per ajudar a guiar el creixement de la planta.

Contacta con nosotros

Verano

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 17:00 a 21:00

  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

Invierno

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 16:00 a 20:00
  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00