5 consells per regar les plantes a l’estiu

5 consells per regar les plantes a l’estiu

5 consells per regar les plantes a l’estiu

Si hi ha alguna cosa que caracteritza l’estiu són els dies llargs, assolellats i calorosos. I què és en el primer que pensem? En l’aire condicionat, en un bany a la platja o la piscina, a prendre un refresc, a menjar un gelat… Però no ets l’únic que es vol refrescar. Les teves plantes també tenen les mateixes necessitats.

Durant aquesta estació de l’any podem trobar dies amb fins a 12 hores de llum, temperatures que superen els 30ºC amb llargues exposicions solars que provoquen una alta transpiració a les nostres plantes.

Consells

Així que, si aquest estiu vols mantenir les teves plantes sanes, no et perdis els consells següents:

1. Rega bé la planta. L’aigua ha d’hidratar les arrels, amb l’objectiu que absorbeixin l’aigua i la transportin a la resta de teixits de la planta.

2. Compte! Heu de tenir en compte que l’augment de les temperatures fa que l’aigua s’evapori abans. Per tant, és imprescindible controlar el terra de planta de forma per mantenir-lo sempre humit.

3. Una cosa és evitar que el terra es quedi sec i l’altra és ser exagerats amb l’aigua. Sobretot, tracta de no entollar el terra, ja que pots provocar el deteriorament i fins i tot la mort de la planta.

4. Nosaltres recomanem no polvoritzar el fullatge. Les gotes d’aigua provoquen un efecte mirall que pot cremar algunes parts de la planta.

5. Regar al matí, a partir de l’alba. Durant aquestes hores podem comprovar que la planta i el terra mantenen una temperatura més freda que la resta del dia. A més, es tracta d’un interval de temps, en què la planta es comença a activar.

Contacta con nosotros

Verano

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 17:00 a 21:00

  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

Invierno

  • Lunes a Sábado: 9:00 a 14:00 – 16:00 a 20:00
  • Domingos y festivos: 10:00 a 15:00

2023-10-30T13:02:19+02:00
Go to Top